Salon Arethusa

Arethusa Medical
Gansterenstraat 41
3730 Hoeselt Belgiê

474760633
carina.cochet@skynet.be

Arethusa Medical

HiFu lifting:
HiFu is een complete niet chirurgische behandeling van hals, gezicht, en decollete met als doel de huid optimaal te liften. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve , gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na 1 behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen. Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk. De behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. 
De techniek van HIFU wordt al langer gebruikt in de medische wereld bij kankerbehandelingen in een vroeg stadium. Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasoundenergie te geven op de diepere huidlagendie niet met laserbehandeling te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren. HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

Werking van de HIFU:

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen: de opperhuid, de diepere dermale laag, en de fibromusculaire lag, ook wel de SMAS laag genoemd. Met thermische energie, die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd, waardooor de huid langzam gelift wordten het langdurige effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van dde huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongd aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Wat kan Arethusa Medical als bedrijf voor U betekenen:

Arethusa medical komt op locatie, bij U als zelfstandig schoonheidsspecialiste, de behandeling uitvoeren. Voor U interessant omdat U geen dure aankoopkosten heeft voor het apparaat, en omdat U op U gemak U klanten kunt overtuigen van de meerwaarde van een HIFU behandeling.

Voor meer uitgebreidere informatie kunt U ten allen tijde contact opnemen, GSM: 0474-760633