Salon Arethusa

Arethusa Medical
Gansterenstraat 41
3730 Hoeselt Belgiê

474760633
carina.cochet@skynet.be

Meso behandeling

content image

Gezichtsverjonging

Anti aging met mesotherapie

Carina is gespecialiseerd in mesotherapie.  De methode staat gekend om zijn effectieve anti- aging behandelingen. Er wordt gewerkt met vele micro- injecties die een oppervlakkig prikje met vitamines, mineralen en fytotherapeutica in de huid brengen. Deze prikjes zijn nauwelijks voelbaar en doen dus ook geen pijn. Tussen elke prik zit een gemiddelde afstand van een halve centimeter.

Mesotherapie zorgt ervoor dat de stofwisseling in de huid verbetert, wat dan weer leidt tot het verminderen van de verouderingskenmerken.  De rimpels verdwijnen per behandeling.

Mesotherapie voor het gelaat, hals, decolleté en handen. Ook bij diepe rimpels

Carina  gebruikt mesotherapie vooral voor het zichtbaar verminderen van rimpels, maar ook de algemene conditie van de huid heeft baat bij deze behandeling.

Mesotherapie bij de mannenhuid

[mesotherapie anti-rimpel voor mannen] Het wordt preventief gebruikt bij mensen vanaf om en bij 30 jaar. Ook op diepe rimpels weet mesotherapie een antwoord. Mesotherapie kan ook dienen als aanvulling op bestaande gelaatsbehandelingen en na een gelaatscorrectie. 

 

Welke zones komen in aanmerking voor mesotherapie?

 Carina gebruikt mesotherapie voor anti-aging behandelingen op volgende zones:

*    Gelaat

*    Hals

*    Decollete

*    Rimpelvorming bij de handen

Welke frequentie bij mesotherapie?

Bij de start van de behandeling van mesotherapie anti-aging  is het aan te raden de behandeling om de 2 weken uit te laten voeren. Dus de eerste behandling nu en de volgende 2 weken later. Hierna kunt U het beste 4 maanden wachten en dan de 2 behandelingen steeds  herhalen.  Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de conditie van de huid. Er is al resultaat na de eerste 2 behandelingen. Na een jaar is er meestal ook nood aan een onderhoudsbehandeling.

Zijn er  risico’s bij mesotherapie?

Mesotherapie is veilig en pijnloos. 
Elke injectie brengt een klein risico (kleiner dan 0,1 %) op infectie en allergie met zich mee, maar dit heeft geen gevolg voor het resultaat ervan. 
Mogelijk zichtbare nadelen zijn slechts van korte duur en verdwijnen vanzelf. Tijdens de kuur kan men steeds de dagelijkse activiteiten verder zetten zonder complicaties.

De foto's voor en na van onze behandelingen mesotherapie anti-rimpel en anti-aging spreken voor zich. Ontdek hier onze resultaten

Mesotherapie kan een oplossing bieden voor de meest voorkomende huidproblemen en rimpels.

GRATIS een vrijblijvende anti-rimpel anti-aging analyse

Wens je graag gebruik te maken van "gratis een vrijblijvende en individuele huidanalyse"

Vraag hier online jouw persoonlijke KORTINGSBON voor de behandeling Mesotherapie anti-aging

Mesotherapie is een milde behandeling met een verbluffend resultaat! Maak kennis met deze techniek en vraag NU jouw KORTINGSBON! Je ontvangt hem in je mailbox. Zeg vaarwel tegen fijne droogterimpeltjes, verslapte huid, grove poriën, acnelittekens ... en laat je huid opnieuw stralen!